Hollandse Meesters uit Laren Topkwaliteit en vakmanschap in schilderwerk en wandafwerking
 
 
Hollandse Meesters uit Laren
Voor kleuradvies op maat
 
 
Hollandse Meesters uit Laren
Onderhoud van uw huis of bedrijfspand in veilige handen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

foto02.jpgHenk Bakker Meesterschilders is dé vakman wanneer het gaat om schilderwerk en wandafwerking van uw woning, monumentaal pand of bedrijfspand. Ook verzorgen wij reparatie van houtrot, zo worden kozijnen weer als nieuw, en stellen wij graag een onderhoudsplan voor u op.

Door het toepassen van juiste technieken zit uw pand weer goed in de verf, krijgt het de uitstraling die het verdient en wordt uw pand voor jaren optimaal beschermd tegen weersinvloeden en milieuvervuiling. Graag staan wij met onze specialistische kennis voor u klaar.

Dienstenoverzicht:

Schilderen van exterieur en interieur 

  • Appartementen
  • Huizen
  • Monumentale panden
  • Kantoorpanden
  • Vakantiewoningen

Winterschilder 

In de periode van november t/m maart kunt u Henk Bakker Meesterschilders al uw binnenwerk laten verzorgen. Er geldt dan een speciaal winterschildertarief

Wandbekleding 

Naast het bepalen van de juiste wandbekleding voor uw interieur wordt ook de staat van uw muren beoordeeld. De wanden dienen glad te zijn voor een optimaal eindresultaat. Indien stucdoorwerk nodig is dan verzorgen wij dit voor u.

Houtrotreparatie 

Hiervoor gebruiken wij een hoogwaardige repaircare ®, na herstel zijn uw kozijnen weer als nieuw.

Monumentenonderhoud 

  • Marmer- en houdimitatie
  • Plafondrenovatie
  • Vergulden
  • Herstel houtwerk met epoxy (twee componentenhars)

Kleuradvies 

Kleur advies en interieuradvies, indien gewenst in samenwerking met gerenommeerd styliste - Heksenbal exclusieve interieurs

Huisschilder Plan 

Een gedegen meerjarenplanning voor goede bescherming en onderhoud van uw gevels en kozijnen. In samenwerking met u maken wij een meerjarenplanning, zodat de kosten beheersbaar en overzichtelijk blijven en onnodig hoge kosten worden voorkomen

Meerjarenplanning

Het leeghalen van dakgoten en advies op maat over zaken die het  childerwerk kunnen beïnvloeden, denk hierbij aanklimop of bomen die te dicht op het pand staan.Afwassen van het houtwerk en inspectie van het schilderwerk (2x per jaar), zo blijft de conditie van het verfsysteem beter en is het houtwerk direct gecontroleerd.

Vloercoating

Het coaten van vloeren die veel gebruikt worden en aan slijtage onderhevig zijn, naast een mooie uitstraling is uw vloer goed te beschermd en kunt u rekenen op een verlenging van de levensduur. Het is ook mogelijk om uw vloer van antislip voorzien.

Anders

Heeft u andere wensen, laat het ons weten wij voorzien u graag van een gedegen advies en een passende oplossing.
Bij ons is afspraak afspraak. Daarom worden in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze werkwijze besproken. Zo weet u waar u aan toe bent en heeft u geen verassingen achteraf.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak of meer informatie. 

buitenschildericoon.jpg

Buitenschilder

Betrouwbaar kwalitatief meesterschilderwerk.

raamkozijn.jpg

BINNENSCHILDER

Muren, kozijnen en deuren schilderen en behangen.

binnenschilder_icoon.jpg

WANDBEKLEDING

Specialist in wandbekleding.

houtrot.jpgHOUTROTREPARATIE

Houtrot? Zo lossen wij dat op...

icoon1.pngKLEURADVIES

Hoogwaardige service met kleuradvies.

icoon3.pngMEERJARENPLANNING

Planning voor toekomstig onderhoud.