Hollandse Meesters uit Laren Topkwaliteit en vakmanschap in schilderwerk en wandafwerking
 
 
Hollandse Meesters uit Laren
Voor kleuradvies op maat
 
 
Hollandse Meesters uit Laren
Onderhoud van uw huis of bedrijfspand in veilige handen

De Meesterschilder binnen

foto30.jpgWilt u de muren van uw binnenruimten schilderen en behangen, of zijn kozijnen en deuren toe aan een nieuwe laag verf? Is de gehele stijl van het totale interieur van uw huis of bedrijfspand aan verandering toe? Denk dan aan Henk Bakker Meesterschilders, met vakkundige kennis en ruime ervaring kunnen wij al uw interieur, schilder- en wandafwerking uitvoeren. We toveren elke binnenruimte met stijl en kleur om tot een nieuwe binnen beleving. Met een representatief eindresultaat, waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen. Service en u ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel. Bij onze werkwijze vindt u meer informatie over hoe wij te werk gaan.

Wij staan voor u klaar

Verf, glans en kleur zijn uw vrienden. Wij staan ook als binnen schilder graag klaar voor particuliere huiseigenaren, VvE’s en bedrijven om uw binnenruimten met ons vakwerk en kundig oog te verfraaien. 

foto13.jpg

En om daarbij de levensomgeving niet onnodig te belasten gebruiken wij milieuvriendelijke producten.

Wij zijn ijzersterk in alle binnen activiteiten. En ook in exclusief schilderwerk met hoogglans, restauratie en herstel van plafonds, oude sierornamenten en -lijsten. Wij mogen ons niet voor niks Meesterschilders noemen. Onder diensten leest u meer over onze specialisaties en wat wij voor u kunnen betekenen.

Goede service en juiste uitstraling van uw interieur? Laat u informeren en neem contact op met Henk Bakker Meesterschilders voor een vrijblijvend en gedegen advies.

buitenschildericoon.jpg

Buitenschilder

Betrouwbaar kwalitatief meesterschilderwerk.

raamkozijn.jpg

BINNENSCHILDER

Muren, kozijnen en deuren schilderen en behangen.

binnenschilder_icoon.jpg

WANDBEKLEDING

Specialist in wandbekleding.

houtrot.jpgHOUTROTREPARATIE

Houtrot? Zo lossen wij dat op...

icoon1.pngKLEURADVIES

Hoogwaardige service met kleuradvies.

icoon3.pngMEERJARENPLANNING

Planning voor toekomstig onderhoud.