Hollandse Meesters uit Laren Topkwaliteit en vakmanschap in schilderwerk en wandafwerking
 
 
Hollandse Meesters uit Laren
Voor kleuradvies op maat
 
 
Hollandse Meesters uit Laren
Onderhoud van uw huis of bedrijfspand in veilige handen

De Meesterschilder buiten 

foto07.jpgBent u op zoek naar een betrouwbaar kwalitatief schildersbedrijf voor al uw schilderwerk buiten? Uw zoektocht is voorbij. Henk Bakker Meesterschilders is vakkundig in alle buitenwerk, schilder- en reparatieopdrachten. Wij bieden duurzaamheid en kwaliteit, door onze jarenlange ervaring en gebruik van hoogwaardige producten en technieken, waarmee wij voor u werken. Kwaliteit, verfraaiing, en het behoud van uw kostbaar bezit staan bij ons hoog in het vaandel.

Uw pand is uw visitekaartje

De uitstraling van uw pand is uw visitekaartje. Juist in economisch moeilijke tijden is uitstraling van uw pand essentieel. Achterstallig onderhoud drijft de kosten omhoog en vertelt een eigen verhaal. Net zoals een glanzend in de verf staand huis haar eigen verhaal vertelt. Uw huis of bedrijfspand door ons laten schilderen, onderhouden en repareren zorgt voor vele jaren van schoonheid, representativiteit, duurzaamheid en waardevermeerdering van uw woning of bedrijfspand.

Houtrot? Zo lossen wij dat op

fotoa06.jpg

Wij bieden ook oplossingen voor problematische zaken aan uw huis, zoals bijvoorbeeld buitensporige afbladdering en rottend hout. Met speciaal ontworpen technieken en materialen maken wij slechte verweerde delen hout schoon tot op het blanke hout. 

De verbindingen frezen wij uit en behandelen wij met verzorgingstechnieken, zo worden problemen in de toekomst voorkomen.

Houtwerk behandelen wij met de grootste zorgvuldigheid. Bij twijfel worden de oude lagen verf verwijderd en opnieuw opgebouwd. Wij letten hierbij vooral op de draaiende delen. Wanneer deze niet goed behandeld worden is houtrot zo ingetreden.

Loszittende stopverfranden worden geheel uitgehakt. Voor het opnieuw aanstoppen worden de glassponningen drooggemaakt. Daarna volgt een behandeling met speciale producten, worden de glassponningen opnieuw aangestopt met kit en glanzen uw ramen weer in volle glorie.

Service, oplevering en de waarborging van toekomstig onderhoud

foto02.jpgWij leveren het schilderwerk optimaal aan u af en kiezen voor zekerheid. Als extra service worden uw ramen door ons gelapt en alles schoon opgeleverd. Een tevreden klant is voor ons het belangrijkste. Henk Bakker Meesterschilders staat voor vakkundig kwalitatief hoogwaardig schilderwerk.

Ook het opstellen en uitvoeren van een meerjaren-onderhoudsplan, om uw pand in juiste conditie te houden en hoge kosten en ellende te voorkomen, verzorgen wij graag voor u.

Lees onder diensten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies met een optimaal resultaat en behoud van uw pand.

buitenschildericoon.jpg

Buitenschilder

Betrouwbaar kwalitatief meesterschilderwerk.

raamkozijn.jpg

BINNENSCHILDER

Muren, kozijnen en deuren schilderen en behangen.

binnenschilder_icoon.jpg

WANDBEKLEDING

Specialist in wandbekleding.

houtrot.jpgHOUTROTREPARATIE

Houtrot? Zo lossen wij dat op...

icoon1.pngKLEURADVIES

Hoogwaardige service met kleuradvies.

icoon3.pngMEERJARENPLANNING

Planning voor toekomstig onderhoud.