Hollandse Meesters uit Laren Topkwaliteit en vakmanschap in schilderwerk en wandafwerking
 
 
Hollandse Meesters uit Laren
Voor kleuradvies op maat
 
 
Hollandse Meesters uit Laren
Onderhoud van uw huis of bedrijfspand in veilige handen

Winterschilder

In de winter gaan wij naar binnen.


foto16.jpgVanaf november t/m maand maart kunt u Henk Bakker Meesterschilders al uw binnenwerk tegen een speciaal wintertarief laten verzorgen.
Dit scheelt u in de kosten, maar u krijgt wel de kwaliteit en de service die u van ons gewend bent. Informeer naar uw voordelen en wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

Binnenschilder en wandafwerking

Wilt u vooral de muren van uw representatieve binnenruimten schilderen en behangen, zijn binnendeuren en -kozijnen toe aan een nieuwe laag verf? Of wilt u misschien zelfs de gehele stijl van het totale interieur van uw huis of kantoorpand volledig veranderen. Henk Bakker Meesterschilders heeft veel vakkundige kennis in huis die wij graag gebruiken om u te voorzien van een goed advies voor uw interieur, schilder- en wandafwerking. Met de juiste technieken toveren wij elke binnenruimte met stijl en kleur om tot een nieuwe binnen beleving. Samen met u, uw binnenhuisarchitect of stylist, zorgen wij voor een verbluffend eindresultaat en vernieuwd woon- en werkplezier, welke bijdraagt aan een positief gevoel en uw welbevinden. Henk Bakker Meesterschilders heeft ook een samenwerkingsverband met gerenommeerd styliste - Heksenbal exclusieve interieurs, desgewenst kunnen wij deze styliste voor u inzetten.

Verf, glans en kleur zijn uw vrienden. Wij staan als binnen huisschilder en bedrijfsschilder klaar om uw binnenruimten met ons vakwerk en kundig oog te verfraaien. om daarbij de levensomgeving niet onnodig te belasten gebruiken wij milieuvriendelijke producten.
Wij zijn ijzersterk in alle binnen activiteiten. En ook in exclusief schilderwerk met hoogglans, restauratie van plafonds, oude sier ornamenten en lijsten. Lees meer onder diensten (hyperlink naar pagina diensten) wat wij allemaal kunnen betekenen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

buitenschildericoon.jpg

Buitenschilder

Betrouwbaar kwalitatief meesterschilderwerk.

raamkozijn.jpg

BINNENSCHILDER

Muren, kozijnen en deuren schilderen en behangen.

binnenschilder_icoon.jpg

WANDBEKLEDING

Specialist in wandbekleding.

houtrot.jpgHOUTROTREPARATIE

Houtrot? Zo lossen wij dat op...

icoon1.pngKLEURADVIES

Hoogwaardige service met kleuradvies.

icoon3.pngMEERJARENPLANNING

Planning voor toekomstig onderhoud.